Specialis Gyogyszertar Online gyógyszertár Magyarországon
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Kosár: € 0.00
Gyors szállítás Minden megrendelésre az EU -ban

Szállítási információk

Megrendelését a rendelés leadását és a megrendelt cikk árának kiegyenlítését követően 24-72 órán (vagyis 1-3 napon) belül útnak indítjuk önhöz.

Milyen úton jut el hozzám a megvásárolt termék?

Miként a webes gyógyszerbeszerzési lehetőségek többségénél, úgy minálunk is postai úton kerül kiszállításra a kívánt gyógyszerféleség. A forgalmazott termékek különféle kiszereléseinek kis méretéből fakadóan ez tekinthető a legpraktikusabb és legkedvezőbb árú opciónak.

A futárszolgálattal történő kézbesítésnek jelentősen magasabb a költségvonzata, nem is szólva a személyes átvételről, hiszen az ehhez nélkülözhetetlen átvételi pont fenntartásának és az ott dolgozó alkalmazott bérének költsége óhatatlanul is a rendelt termékféleség árában csapódna le. Az elektronikus úton leadott rendelés és a postával megvalósított eljuttatás kombinációja bármely más alternatívánál olcsóbb, vagyis az ön érdekét is ez szolgálja leginkább.

Függetlenül attól, hogy ön országunk mely pontján él, a postán keresztüli, küldemény formájában eljuttatott gyógyszerkészítmény gyors, költséghatékony, biztonságos és (a tartalomra nem utaló csomagolásnak köszönhetően) diszkrét módon jut el címére.

Csomagkövetés interneten

A rendelés mindenkori státuszát folyamatosan figyelemmel kísérheti, ugyanis a részünkről kiküldött, a rendelés postára adását megerősítő email-üzenetben a küldeményét azonosító számot is megkapja. Az email megérkezése utáni 24-48 órán belül ennek az azonosítónak megtörténik az aktiválása, és attól fogva követhető a csomag kézbesítési folyamatának aktuális állapota.

Ehhez csupán fel kell keresnie a https://www.17track.net/ internetes címen található oldalt, és e felületen megadnia a már aktiválásra került azonosítószámot.

Mikorra érkezik meg a rendelésben szereplő árucikk?

A normál kézbesítéssel érkező csomag útja várhatóan 7-21 napig tart a megrendeléstől számítva.

Az expressz kézbesítést választva már rendelését követően 5-7 nap múlva kezébe veheti az online boltunkból beszerzett szereket. Ha mégsem érkezne meg ennyi idő alatt a csomag, akkor sajnos feltételezhetően a kézbesítési címmel kapcsolatban adódtak problémák. Ilyenkor a kézbesítést végző cégtől lehet információt szerezni a késedelem okáról.

Mennyibe kerül a szállítás?

A kiszállítás költségére vonatkozóan pontos díjkalkuláció a kézbesítési mód és a Magyarországon igénybe vehető postázási módozatok éppen érvényben lévő árainak függvényében adható.

Nyílik-e lehetőség ingyenes szállításra?

Örömmel közölhetjük, hogy igen. Amennyiben rendelésének összege eléri vagy meghaladja a 200 eurós szintet (vagy ezzel egyező forintban számított értéket), akkor a kiszállított termékek webpatikai árán felül már nem kell a szállításért pluszban fizetnie.

Ha él e lehetőséggel, akkor az általunk kínált pénztárcabarát beszerzési forrás végképp verhetetlen opciót jelent az anyagiak szempontjából.

Az egyszeri nagyobb rendelésével egyszersmind hosszabb távra bebiztosíthatja saját maga számára az áhított potencianövelő szerből a szükséges készletet, minimálisra szorítva annak kockázatát, hogy egy kritikus helyzetben hoppon maradjon.

Mi a helyzet a vámmal?

Ha netalán értesítést kapna a vámhatóságoktól arra vonatkozóan, hogy az önnek postázott küldeményt bármifajta vámilleték terheli, akkor ezt hagyja figyelmen kívül, a terméket pedig ne vegye át - a csomag ekkor visszaküldésre kerül.

Ezután lépjen kapcsolatba vevőszolgálatunkkal, hogy a lehető legrövidebb időn belül újból ki tudjunk küldeni (mindenféle extra költség nélkül) egy újabb csomagot.

Mit tegyek, ha nem megfelelő állapotban érkezik meg a termék?

Bár mindent megteszünk azért, hogy rendelései épségben jussanak el önhöz, ha a szállítás során esetlegesen mégis kár esett a küldeményében, akkor emailben intézhet reklamációt irányunkban a specialisgyogyszertar.com címen.

Ilyenkor megkönnyíti dolgunkat, ha a sérülést elszenvedett termékről fényképet vagy videófelvételt tud küldeni nekünk. Vizuálisan is egyértelmű, jelentősebb károsodás esetében a specialisgyogyszertar.com akár az adott termékcsomag újbóli ingyenes kiküldését is vállalja.

Egyéb kérdése van?

Bízunk benne, hogy a fenti információkkal sikerült minden kérdésére választ adnunk, és ha bármiféle bizonytalansága volt a vásárlási folyamattal kapcsolatosan, azt sikerült eloszlatnunk.

Ha a fentieken túl mégis adódna valami olyan pont, amire vonatkozólag további tájékoztatást szeretne akár a rendeléssel, akár a kézbesítéssel, akár a számlázással összefüggésben, akkor a specialisgyogyszertar.com weboldalon megtalálható űrlapon, vagy pedig emailen keresztül veheti fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol készséggel állnak az ön rendelkezésére, és igyekeznek kielégítő feleletet adni minden felmerülő kérdésére.

Ha már rendelkezik rendelésazonosító számmal, akkor annak megadásával segíthet számunkra kérdéseinek minél gyorsabb feldolgozásában és megválaszolásában.

Saját fiók