Specialis Gyogyszertar Online gyógyszertár Magyarországon
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Kosár: € 0.00
Gyors szállítás Minden megrendelésre az EU -ban

Rólunk

Az internet teljesen megváltoztatta az életünket, többek között a vásárlási szokásainkat is. Ez a forradalom egyenes kihatással járt a gyógyszertárakra. A régi konstrukcióban a beteg először felkereste a háziorvosát vagy a körzetiorvost és a panaszoknak megfelelően felállított diagnózisra válaszul felírtak neki egy készítményt, amivel elballaghatott a patikába, hogy kiválthassa. Az internet teljesen a feje tetejére állította ezt a modellt az online vásárlás lehetőségével. Annak ellenére, hogy mint minden újítás, relatíve lassan épült bele a hétköznapokba annak lehetősége, hogy interneten keresztül vásároljunk, mára már teljesen hétköznapivá és megszokottá vált. Napjainkban már az olyan alapvető termékek, mint az élelmiszer és a ruházat is sok esetben személyes részvét nélkül kerül beszerzésre, arról nem is beszélve, hogy még bonyolultabb műszaki cikkek esetén is immáron az online megoldások élveznek előnyt. Teljesen természetes mindezek után, hogy a potencianövelőknek a beszerzése is lehetséges, sőt egyre felkapottabb megoldás a teljesen elektronikus ügyintézés.

Nagy termékválaszték

A webpatikák egyre felgyorsultabb terjedésének egy oka természetesen abban rejlik, hogy a vásárló időt és pénzt takarítva juthat ugyanahhoz a termékhez, amihez egy normál gyógyszertárban is elérhető. Ugyanakkor azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a weboldalak nemzetközisége ahhoz is hozzásegíti a jövendőbeli vásárlót, hogy az adott terület gyógyszerkínálatának teljes skálájából választhassa ki a legmegfelelőbbet. Nagyon sok példa van rá az életben, hogy a beteg földrajzi elhelyezkedésének következményeként nem juthat hozzá a legideálisabb készítményhez, esetleg még annak létezéséről sem tud. A webpatikák létrejöttével bárki élvezheti világszintű készítmények előnyeit.

Egyszerű vásárlási lehetőség

Az online vásárlásnak számos előnye van a megszokott megoldással szemben. A webpatikánkban kapható készítmények legtöbbje vényköteles. Ez egyrészt azt jelenti, hogy fel kell keresni a megfelelő orvost, akinél különböző kivizsgálásokon kell átesni, és a legkülönbözőbb kérdéssorokra kell felelni. Ezt követően még el kell menni a gyógyszertárba is kiváltani a megfelelő gyógyszert. Másrészt ugyanahhoz a termékhez fog hozzájutni, amit nálunk sokkal kedvezőbb áron vásárolhat meg (recept nelkul). Arról nem is beszélve, hogy mindezt otthona meghitt nyugalmából megteheti mindenféle utánajárás vagy időpazarlás nélkül. Manapság amúgy is elterjedtté vált, hogy a mindenféle terméket az interneten keresztül szerzünk be. Az információ áramlásának megváltozásával teljesen megváltozott annak a módja, ahogy tájékozódunk a világban. Kezdve ezt azzal, hogy maga a tájékozódás fogalma is teljesen megváltozott, hiszen a régi időkben a betegnek el kellett mennie egy hozzáértőhöz, hogy megtudhassa, pontosan milyen produktumra van szüksége. Arról nem is beszélve, hogy a társadalom egy átlagos tagja nem is hivatott arra, hogy léptéket tartson a tudomány előrehaladtával a gyógyszergyártók folyamatosan bővülő és előnyeikben egyre gazdagodó termékeik kínálatával. De pont ezért is előnyösek a webpatikák, mert a vásárló kulcsszavak és kategóriák segítségével könnyedén átláthatja a teljes kínálatot, így sokkalta önmagára fókuszálva tudja kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. Amennyiben már rendelkezik elképzeléssel arról, milyen árucikket szeretne megvásárolni, akkor pedig színtiszta időpazarlás személyesen felkeresni egy gyógyszertárt, mivel webüzletünkben csupán néhány kattintással véghezvihető a tranzakció.

Küldetésünk

Cégünk elsődlegesnek tartja, hogy segíthessen erektális diszfunkcióval szenvedőknek a megfelelő készítményhez jutniuk. Annak ellenére, hogy a társadalmunk egyre elfogadóbb mindenféle eltéréssel szemben, még mindig rengeteg ember él szégyenben és éppen ezért nem is mer segítséget kérni. Vállalatunk többek között nekik is szándékozik megoldást kínálni és segítő kezet nyújtani. A webpatikák egyre szélesebb körben történő elterjeszkedésével nagyon sok olyan ember juthat különböző potencianövelőhöz, akik korábban gondolni sem mertek rá külső ráhatások miatt. Vállalatunk jó példával elől járva többek között szeretné elősegíteni azt, hogy egyre több elfogadásra találjanak a potencianövelők a társadalomban.

Azonban vannak olyanok is, akik csupán a kipróbálás szintjén szeretnének potencianövelőhöz jutni. Rengetegen vannak példának erejéért, akik csak szeretnék változatosabbá tenni a házaséletüket. Ugyanakkor sokan csak szeretnék megélni emberi lényként a maximális teljesítőképességüket. Éppen ezért a hagyományos úton lehetetlen volna, hogy ilyen jellegű gyógyszerhez jussanak, annak ellenére, hogy pusztán logikailag is belátható, hogy ennek tulajdonképpen nincs is semmilyen akadálya a valóságban. Arról nem is beszélve, hogy a piacon napról napra egyre több kifejezetten nőknek szánt készítmény válik elérhetővé. Az alkalmi fogyasztók számukra tökéletes megoldást jelent az, hogy szükségtelen megvásárolniuk egy teljes dobozt például, ha mindössze egyetlen szemet szeretnének bevenni mondhatni alkalmilag.

Zárásképpen

Az oldalon történő regisztrációval a számos előny mellett még hírlevelünkre is feliratkozhat, amiből többek között elsőként szerezhet hírt a legújabb akciókról. Folyamatosan értesülhet a legújabb készítményekről, érdekes témába vágó cikkeket olvashat, így mindig értesült maradhat. Ne maradjon le az újdonságokról!

Saját fiók