Specialis Gyogyszertar Online gyógyszertár Magyarországon
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Kosár: € 0.00
Gyors szállítás Minden megrendelésre az EU -ban

Online rendelés és fizetés

Létezik bármilyen korlátozás arra nézve, hogy mennyi készítmény rendelhető meg?

Nem. De semmilyen esetben sem szabad túl sokat fogyasztani a megvásárolt gyógyszerekből. Minden termék oldalán megtalálható a fogyasztási és felhasználási javaslat.

Szükséges a vásárlónak regisztrálnia az oldalra ahhoz, hogy fizetni tudjon?

Nem, ha a vásárló először használja a specialisgyogyszertar.com oldalt. Miután a vásárlás elfogadottá válik és be van regisztrálva a rendszerbe a e-mail útján kiküldésre kerülnek a továbbiakban a belépéshez szükséges adatok.

Hogyan történik az online rendelés menete?

Válassza ki a kívánt terméket, adja hozzá a bevásárlókosárhoz, lépjen tovább a fizetési oldalra, adja meg a sikeres kiszállításhoz elengedhetetlen személyes adatokat: keresztnév, családi név, pontos cím, helység, irányítószám, ország, telefonszám, szállítás módja. Ezekután már csak fizetnie kell, amihez a felhasználható kártyák típusa: Visa, MasterCard, American Express.

Nem kaptam visszajelzést a megrendelésről. Mi tévő legyek?

Biztosíthatjuk, hogy a rendszer minden esetben kiküld egy megerősítő e-mailt a rendelés létrejötte után. Kérjük mindenekelőtt ellenőrizze a ”Szemetes” mappát a fiókjában, mivel a legtöbb meg nem talált visszaigazolás innen szokott előkerülni.

A rendszer elutasította a megrendelésemet. Mi ilyenkor a teendő?

A felhasználónak mindenekelőtt érdemes utánajárnia, hogy a megadott fizetési mód nyújt-e elég fedezetet a tranzakció lebonyolításához. A leggyakrabb oka a sikertelen megrendeléseknek csupán annyi, hogy a használni kívánt kártyán a vásárlás pillanatában nem volt elegendő fedezet. Amennyiben a probléma tartósan fennáll kérjük keresse meg bankjában az ügyintézőt, mivel gyakori, hogy a kártyán nem volt engedélyezve az online fizetés. Alternatív megoldásként az is lehetséges, hogy a vásárló leadjon egy teljesen új megrendelést, amit egy másik kártyával fizet ki a fizetéshez szükséges megfelelő mezők kitöltésével.

Lehetséges elállni a vásárlási szándékomtól, avagy törölni a megrendelésemet?

Igen, mielőtt az adott megrendelés kiszállításra kerül.

Elfelejtettem a jelszavamat. Mit kell ilyenkor tenni?

A bejelentkezési oldalon adja meg a regisztrációkor használt e-mail címét és a rendszer erre a címre kiküldi az ahhoz tartozó jelszót.

El tudom kerülni azt, hogy emberekkel kelljen érintkeznem?

Rengeteg ügyfelünk fejezte már ki háláját felénk, mert számukra a legnagyobb akadályt az jelentette, hogy más emberekkel kapcsolatba kellett kerülniük. Oldalunk felépítésének minden tekintetében nagy gonddal ügyel arra, hogy a felhasználók minél gördülékenyebben vihessék végbe a tranzakciókat.

Mennyire biztonságos a bankkártyám adatainak interneten történő kiadása?

Kártyaadatai jóval nagyobb biztonságban vannak egy megbízható weboldalon, mint amilyet mi is kínálunk az ügyfeleinknek, mint például amikor egy pincérnek vagy csaposnak átnyúltja. Sokkal több kártyacsalás születik nap mint nap számlák és egyéb hátrahagyott papír alapú bizonylatok felhasználásával, mint hackerek által megszerzett adatokból.

Szükséges kártyával fizetnem? Digitális pénznemmel lehetséges vásárolni?

Oldalunkon minden tranzakció anyagi ellensúlyozása csak is bankkártyával megoldható.

Hogyan tartják ennyire alacsonyan az áraikat?

Minden egyes termékünk közvetlenül a gyártótól kerül beszerzésre, így felesleges terhelésektől mentesen tudjuk azokat eladásra kínálni. Ennél jutányosabban nem lehetséges beszerezni mindazt, amit áruba bocsátunk az oldalon.

Miért olyan olcsók a generikus gyógyszerek?

A generikus termékek az eredeti gyógyszer hatóanyagát felhasználva kerülnek megtervezésre a különbség csupán a mellékhatóanyagok tekintetében érhető nyomon. Tehát azok a kevésbé ismert gyógyszergyártók, akik csak megvásárolták a szabadalmat saját elképzelésüket valósíthatják meg.

Miután fizettem a böngészőm figyelmeztetett hogy éppen elhagyni készülök a ”biztonsági zónát”, ettől még a tranzakció biztonsága nem sérült?

Nem, abszolút biztonságosan lezajlott. A fizetés menete egy 256-bites kódolt csatornán megy vége, aminek köszönhetően teljességgel kockázatmentes. Az oldal elhagyása után csupán egy olyan szájtra igyekezett navigálni, ahol nem azt a rendszert alkalmazzák.

Mikor lesz a kártyám megterhelve a vásárlás összegével?

Rögtön a vásárlásnak a végén a kiválasztott termékek ellenértékének összege levonásra kerül a kártyához tartozó egyenlegről. Általában az értesítés is azonnal megérkezik, amennyiben az a banknál be lett kapcsoltatva.

Saját fiók