Specialis Gyogyszertar Online gyógyszertár Magyarországon
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Magyarországi telefonszám:
Nemzetközi telefonszám:
Kosár: € 0.00
Gyors szállítás Minden megrendelésre az EU -ban

Eredeti Levitra 20 mg vény nélkül online

4.3

A Levitra kulcsfontosságú hatóanyaga a Vardenafil, amely az enzimgátló típusú gyógyszerek osztályába sorolható. Felnőtt férfiak erektilis diszfunkciójának kezelésére fejlesztették ki. Tíz férfiből minimálisan egynek gondja akad a merevedés elérésével, de legtöbbjük szégyenében sosem alkalmazna potencia növelő készítményt.

Dózis:
Csomag Per tabletta Ár Megtakarítás Bónusz
20mg x 4 tabletta € 7.44 € 29.77 Vásárlás
20mg x 12 tabletta € 5.40 € 64.83 € 24.48 2 tabletta Vásárlás
20mg x 24 tabletta € 4.20 € 100.88 € 77.74 3 tabletta Vásárlás
20mg x 48 tabletta € 3.63 € 174.34 € 182.90 5 tabletta Vásárlás
20mg x 96 tabletta € 3.21 € 307.69 € 406.79 5 tabletta Vásárlás
20mg x 120 tabletta € 3.19 € 382.70 € 510.40 5 tabletta Vásárlás

Külföldről eredeti Levitra vény nélkül online kapható

Vardenafilt tartalmazó gyógyszer Magyarországon kizárólag receptre kapható, mivel így az állam kontrolja alatt tarthatja ezt a piaci szegmenst is. A legtöbben akik ilyen jellegű készítményeket keresnek nem tudják hol kapható Levitra vesződés és kellemetlen élmények nélkül. Megbízható weboldalunkon csupán pillanatokat vesz igénybe a vásárlás. Személyes átvétel Budapest vonzáskörzetében sem lehetséges, illetve futárral sem dolgozunk. Árucikkeinket postai úton juttatjuk el vásárlóinkhoz, így garantálva a maradéktalan anonimitást.

Filmtabletta Levitra potencianövelő - rendeljen most egyszerűen!

Webhelyünk akadályok nélküli Levitra vásárlást kínál. A megrendelése a következő: csak tegye be a terméket a kosárba, és folytassa a pénztárral. Megkerülve orvosok és patikusok szövevényes hálózatát és a mindezzel járó kellemetlenségeket zökkenőmentesen rendelheti meg a kívánt produktumot. Az üzletünkben eladó Levitra olcsón juttatja Önt a vágyott végcélhoz: nemi életének felfokozásához. Eredeti Levitra vény nélkül még ilyen egyszerűen nem volt beszerezhető.

Tudnivalók a Levitra használata előtt

A tervezett aktust megelőzően 25-60 perccel kell bevinni a szervezetbe, a hatása 4-5 órán keresztül tarthat. A gyakori kérdések közé tartozik és sokan félreértelmezik hogyan hat a Levitra. Önmagában elégtelen erekció eléréséhez, szükség van külső szexuális ingerlésre, mivel a gyógyszer nem vágykeltő, hanem a férfiasságban elhelyezkedő vérkamrák elernyesztésével segíti vérrel történő feltöltődésüket. Legnagyobb előnye rokontermékeivel szemben, hogy étkezés, de még konszolidált alkoholfogyasztás mellett is teszi a dolgát. Okafogyott koplalni, korgó gyomorral várni a pásztorórát és ha kedvese esetleg egy üveg borral szeretné fülledtebbé tenni a levegőt nem kell kimaradnia.

Eredeti Levitra 20 mg ára Magyarországon verhetetlen

A Levitra 20 mg és 10 mg hatóanyagtartalommal van forgalmazva, nálunk csak a 20 mg-os. A kiszerelések összetétele teljesen megegyezik, csupán mennyiségbéli eltérés van. Minden árucikk esetében legköltséghatékonyabban a beszerzés interneten történik. Közvetlenül a forrásból szerezheti be az áhított terméket időt és pénzt spórolva. A Levitra 20 mg ára Magyarországon elhagyható terhelésekkel van ellátva, amit senki sem köteles megfizetni. Arról nem is beszélve, hogy a betegellátás rendszerében kiigazodni vehemens időfelhasználást igényel, amit fordíthat arra, hogy élvezze a Levitrát.

Biztos forrásból eladó Levitra olcsón és gyorsan

Webshopunkban akadálymentes a rendelés: filmtabletta Levitra beszerzése ennél egyszerűbb nem lehetne. Nem kell kínos kérdéseket megválaszolnia időigényes konzultációkon, kellemetlen kivizsgálásokon átesni. Indokolatlan gyógyszertárakban sorban állnia reménykedve, hogy senki sem figyel fel rá, mit fog kiváltani. Otthonának kényelméből adatainak megőrzésével juthat Levitrához.

Figyelmeztetések, óvintézkedések és mellékhatásai

A gyógyszer ellenjavallt lehet vagy óvatosan alkalmazható a következő esetekben: alacsony vagy magas vérnyomás, bármilyen szívbetegség, szívinfarktus a múltban, nitrát tartalmú gyógyszerek szedése, allergia a vardenafilra, tejcukorérzékenység, leukémia, vesebetegség. Mellékhatása lehet: fejfájás, hányinger, izzadás, könnyezés, bedugult fülek, zavarodottság, ájulás, felgyorsult vagy lelassult szívverés, gyengeség és levertség érzete. Kérjük ne mulassza el a betegtájékoztató áttanulmányozását a biztonság végett.

Tények a Levitráról

A Levitra története 1991-ig visszanyúlik, akkortájt kezdte a Glaxo Wellcome gyógyszervállalat a fejlesztést az ICOS társvállalat kutatói segítségével. 2002-ben engedélyezte az FDA a gyógyszert, hazánkban 2007-ben fogadta el az ÓGYÉI. A termelési jogokat a német Bayer társaságnak adták át, és ez a gyógyszeripari óriás gyártja most a gyógyszert.

Tudományos kutatások kimutatták, hogy a Levitra jobb, mint a Viagra cukorbetegségben és impotenciában szenvedő betegeknek. Tehát a férfiak e kategóriája kedvezőbbnek találhatja a vardenafil-tartalmú gyógyszert.

Saját fiók